Pensioenoverzicht (UPO)

Elk jaar ontvangt u een pensioenoverzicht met uw persoonlijke pensioengegevens. Uw pensioen is belangrijk. Bekijk het overzicht daarom goed. Zo weet u hoe uw pensioen ervoor staat.

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) vindt u bij Mijn pensioen
Dat is een digitale versie, die u ophaalt via Mijn pensioen. U kunt daar gemakkelijk en veilig inloggen via DigiD.

Mijn pensioen

Waar vindt u de overzichten met uw pensioenbedragen?
Klik of tik op het plaatje en download de pdf.

Bekijk pensioenoverzichten

We laten weten of uw UPO er is via uw e-mailadres
Heeft u uw (privé) e-mailadres al doorgeven? Dat kan ook via Mijn pensioen, via Home >> Snel regelen >> Contactgegevens wijzigen. We gebruiken uw e-mailadres alleen om u te laten weten hoe het met uw pensioen en pensioenregeling is.

Overzicht met andere pensioenen erbij
Bij mijnpensioenoverzicht.nl (MPO) vindt u uw pensioen van de overheid en uw (eerdere) werkgever(s). Daar logt u ook in met uw DigiD.

Verwachtingen als het economisch mee- of tegenzit
Op uw UPO leest u hoeveel pensioen u later naar verwachting van uw pensioenfonds krijgt. U ziet ook hoeveel risico u loopt met uw pensioen als het economisch meezit of tegenzit. U ziet een schatting van uw pensioen in die situaties. Hierbij keken we ook naar een mogelijke stijging of daling van de prijzen. Bij Vooruitblik leest u hierover meer.

Uniform pensioenoverzicht, UPO

U krijgt elk jaar een pensioenoverzicht van ons. Als u niet meer deelneemt aan onze pensioenregeling, vindt u ieder jaar uw pensioenoverzicht via Mijn pensioen. Eens in de 5 jaar sturen wij u een overzicht van uw pensioen bij dit pensioenfonds.

Ja. Het pensioen dat u door waardeoverdracht erbij heeft gekregen, staat niet apart vermeld op uw pensioenoverzicht. De waardeoverdracht is verwerkt in uw pensioenoverzicht als u van ons een bevestiging heeft gekregen. Heeft u nog geen bevestiging gekregen? Dan is uw verzoek voor waardeoverdracht nog niet verwerkt in onze administratie. Heeft uw waardeoverdracht een overdrachtsdatum na 1 januari van dit jaar? Dan is de waardeoverdracht niet verwerkt in uw UPO van dit jaar.

Nee. Het pensioen voor uw ex-partner is van uw pensioen afgehaald. Dit pensioen staat niet apart op uw pensioenoverzicht van dit jaar. Let op: de verevening is alleen verwerkt als deze vóór 31 december van het afgelopen jaar bij ons geregistreerd is.

U bent getrouwd of heeft een geregistreerd partnerschap
Wij krijgen de gegevens van uw partner automatisch door van uw gemeente als u in Nederland woont. Uw partner staat op uw pensioenoverzicht dat u dit jaar krijgt als uw huwelijk of geregistreerd partnerschap geregistreerd was vóór 31 december van het afgelopen jaar.

U woont samen met/zonder samenlevingscontract
We krijgen de gegevens van uw partner niet automatisch van uw gemeente. We registreren uw partner alleen als uw partner is aangemeld. Uw partner staat op het pensioenoverzicht dat u dit jaar krijgt als uw partner geregistreerd is vóór 31 december van het afgelopen jaar.

Wilt u uw partner aanmelden? Hoe u dat regelt, vindt u bij Wat moet ik doen bij...Samenwonen of Wat moet ik doen bij... Trouwen of partnerregistratie.