Webinar bijna met pensioen op 18 november

Op donderdag 18 november 18.30 tot 19.30 uur houden we nogmaals een webinar Bijna met pensioen. Behoort u tot de doelgroep, en heeft u zich nog niet aangemeld? Er zijn nog plekken beschikbaar. Meld u nu aan voor ons webinar Bijna met pensioen.

Aanmelden

Op dinsdag 2 november vond het eerst webinar Bijna met pensioen plaats, en een 2e sessie was op vrijdag 5 november. De voorzitter van het bestuur van BPZ, Arnold Jager sprak samen met APS accountmanager Judith Geers en Communicatieadviseur Marina van Dijk over de aandachtspunten van het bijna met pensioen gaan.

Doel van het webinar is deelnemers op de hoogte brengen waar men op moet letten voordat men met pensioen gaat en om tijdig de persoonlijke situatie in kaart te brengen, zodat men niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dat maakt plannen maken voor straks een stuk leuker! De doelgroep, deelnemers van BPZ in de leeftijd van 55 jaar en ouder, was goed vertegenwoordigd.

Tijdens het webinar is gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De aanwezigen zijn op de hoogte gebracht van de (on)mogelijkheden van het met pensioen gaan en kunnen nu zelf aan de slag om hun persoonlijke situatie in kaart te brengen.