Ook jongeren moeten nu iets doen aan pensioen

Via de jongerencampagne ‘Nu iets doen aan je pensioen’ wordt geprobeerd om jongeren tussen de 25-35 jaar te bereiken over het onderwerp pensioen. Het bestuur van BPZ vindt dit een belangrijk onderwerp. Want in het leven van een jongere vinden gebeurtenissen plaats die van invloed zijn op pensioen, denk bijvoorbeeld aan samenwonen of het krijgen van een kind.

Wat is de campagne 'Nu iets doen aan je pensioen'?
De campagne is informatief, aansprekend en op een positieve en laagdrempelige manier ingestoken. Op de website van de campagne staat informatie en uitleg over pensioen: wat is pensioen, wanneer moet u iets doen aan uw pensioen en hoe werkt pensioen. Deze informatie wordt aangeboden via: checklists, animaties en podcasts.

Beluister de Pensioen Shorties
Dit zijn de kortste podcasts ooit. Ze zijn leuk om te bekijken en het kost weinig tijd. Ze gaan over wat u moet doen aan uw pensioen als er iets in uw leven gaat veranderen. In de Pensioen Shorties worden misvattingen over pensioen ontkracht en staan kernboodschappen centraal. In verschillende afleveringen wordt per life-event besproken wat u moet doen aan uw pensioen.

naar de podcasts

Krijg inzicht in welk pensioen op dit moment aanwezig is
Bekijk ook eens de eenvoudige checklist bij mijnpensioenoverzicht.nl. Met DigiD kunt u eenvoudig inloggen. Daarmee kunt u zien of u actie moet ondernemen. Ook vindt u op mijnpensioenoverzicht.nl een totaaloverzicht van alle pensioenen die u heeft opgebouwd. Wilt u meer gericht informatie over uw eigen pensioen bij BPZ? Log dan in bij Mijn pensioen.

Mijn pensioen

Bekijk Nuietsdoenaanjepensioen.nl
Het bestuur van BPZ raadt dan ook niet alleen oudere deelnemers maar vooral ook jongeren aan om nu iets te doen aan uw pensioen. Een eerste stap is om een kijkje te nemen op nuietsdoenaanjepensioen.nl.

Nuietsdoenaanjepensioen.nl